Restaurang i Halmstad

Hej bloggen! Hur har dagen varit?

Min dag har varit fantastiskt. Speciellt eftersom jag fyller 30 år idag och jag har verkligen haft en toppen födelsedag. Dagen började med sång och paket på sängen. Min man och mina barn kom in och sjöng vid 06:00 tiden och det är ju alltid mysigt att få äta tårta och öppna sina paket på morgonen innan dagen börjat på riktigt. Efter det åkte vi till en park och myste lite. När vi väl var klara i parken så åkte vi hem och fixade iordning oss för middagen som vi skulle äta och självklart åkte vi och åt maten hos Papas som är en restaurang i Halmstad. Jag älskar verkligen deras pizzor där och det är som är så bra med dem är att de är  den enda restaurangen i hela Halland med egentillverkad Kebab. Genom att marinera, krydda och sedermera grilla köttet får vi en helt perfekt kebab. När vi väl hade ätit upp där åkte vi hem och åt tårta med släkten och bara myste hela kvällen och hade en trevlig kväll.

Du gillar kanske också...