Nu blir det ändring på de tråkiga ögonbrynen

Jag är blond och har aldrig haft synliga ögonbryn, de ögonbryn jag har är blonda och korta, det gör att det ser ut som om jag inte har några överhuvudtaget. Det har gjort att jag varje morgon har blivit tvungen ganska mycket tid på att sminka dem, även fast jag färgar dem så är det så pass lite att det kräver en hel del arbete. Så nu har jag bestämt mig för att göra iordning mina ögonbryn på en skönhetssalong som heter New Look Laser Clinic i Örebro och Eskilstuna. De ska där utföra en behandling som jag nu har sett flera personer som gjort. De kallar det 3D bryn i Eskilstuna och Örebro. Det går ut på att man liksom tatuerar in ögonbryn för ögonbryn så att de blir permanenta. Efter en sådan behandling så behöver man i princip inte sminka dem överhuvudtaget. På fredag eftermiddag ska jag utföra denna 3 bryn-behandling på kliniken. En annan sak som jag länge har velat prova är tandblekning. Skönhetssalongen erbjuder även detta såå jag tänkte prova det i samband med att jag utför min behandling på fredag. Skönhetssalongen är duktig och etablerad, de har ett stort antal kunder med bred erfarenhet inom bland annat hårborttagning, ögonbryn och tandblekningar. Jag ser fram emot mitt besök där och kommer att bli stolt med resultatet, tandblekningen i Eskilstuna blir extra spännande… 

Du gillar kanske också...