Fotograf i Uddevalla

Nu har jag och min varit och fotograferat oss inför vårt bröllop som stundar imorgon. Jag är så nervös och spänd inför imorgon att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen. Det är helt sjukt hur nervös jag är, jag har aldrig i hela mitt liv varit så nervös som jag är just nu. Men samtidigt är jag så glad över att jag och min själsfrände ska gifta oss imorgon. Men det är någon känsla i magen som jag har som jag aldrig tidigare haft. Det är en blandning mellan lycka och nervositet. Vi valde att fotografera oss idag hos Skoorell Photography som har arbetat inom denna bransch under flera år och har en lång utbildning vad det gäller fotografi och just nu så arbetar de som fotograf i Uddevalla. Jag kan verkligen rekommendera att boka en tid hos dem om du ska fotografera dig till något event, bröllop eller om du helt enkelt bara vill ha en fin bild på dig själv eller din familj. Du når dem enklast på telefonnummer, 073 – 27 70 321

Du gillar kanske också...